Vybírač anime

Aktuální práce

Yarichin☆Bitch-bu Překlad

Stav - Přeloženo

Název japonsky -  ヤリチン☆ビッチ部

Datum vydání - 21. září

Počet epizod - 2

Žánr - Yaoi, komedie, erotika

Jazyk - Japonština

Release - YG/Moozzi2

Popis - Takanashi Toono si nebyl jistý, co může očekávat, když přestoupil na akademii Moritori, soukromé školy pro chlapce, která se nachází hluboko v horách. Neliší se však od jakékoli jiné chlapecké školy, a protože nastoupil v polovině roku, cítí se jako vyděděnec - dokud se mu nepředstaví bystrý a přátelský Kyousuke Yaguchi. 

Kvůli školské klubové politice se Toono rozhodl vstoupit to "Fotografického klubu" s malý úsilím, ale klub není takový, jak se zdá. Jeho členové s přezdívkou "Yarichin Bitch Club" nabízejí sexuální služby zadrženým chlapcům na akademii - pro nic jiného než z lásky k sexu. Nejhorší je jeho měsíční kvóta na sex - a trest za selhání je přísný, klub násilně vezme jeho nevinnost. Nicméně, jka čas běží, Toono je ponížený a bez možností.

Po Toonově boku je po celou bobu jeho utrpení Yaguci a také Yuu Kashima - výměnný spolužák a člen klubu, který sdílí Toonovu těžkou situaci. Zatímco první roky v klubu bojují se svým lepkavým dilematem, klub se musí kolektivně vypořádat se sexem, tajemstvími a dokonce i stalkery! (Zdroj - MAL)

V anime jsou použity fonty - Comics Sans MS, fonty najde ke stažení v menu (。•̀ᴗ-)✧

Document
č. Název epizody Link Staženo
1. Epizoda 1 x
2. Epizoda 2 x
XxX ("*-*) (*-*) (*-*")
KPL Komplet x

Komentáře