Vybírač anime

Aktuální práce

Endro~! Překlad

Stav - Přeloženo

Název japonsky - えんどろ~!

Datum vydání - 13. ledna 2019

Počet epizod - 12

Žánr - Fantasy, ze života

Jazyk - Japonština

Release - HorribleSubs

Popis - Ve světě dobrodruhů a kouzel leží ostrov Naral. V každé generaci povstane Pán démonů, aby sužoval zemi a v každé generaci se rodí hrdina, aby si ho podmanil. Po nespočet staletí se cyklus opakuje bez konce v nedohlednu. Nejnovější hrdinka, Juulia "Yusha" Charldetto, téměř dokončila své udatné tažení po boku členů své party - odpovědného kněže Serana "Seira" Élénoira, tajemného mága Meizy "Mei" Endusta a hyperenergetické válečnice Fai Fai.

V závěrečné bitvě pro Pánu démonů se Yushiina družina pokusí riskantním kouzlem uvrhnout svého nepřítele do závěje času. Ale zaklínadl oa se zvrhne a pošle Yushu a její přátele zpět do doby před Pánem démonů, než se Yusha stane hrdinou a než se parta dokonce stane dobrodruhy. S vymazanými vzpomínkami na budoucnost všechny čtyři dívky znovu nastavují své ambice stát se Hrdinskou stranou, toužící porazit Pána démonů.

Náhlým zvratem osudu byl však Pán démonů také poslán zpátky v čase s nedotčenými vzpomínkami. Pán démonů, zredukovaný do podoby malé dívky, příjme jméno Mao a pronikne do školy dobrodruhů jako učitel a plánuje Yushu zastavit dříve než se stane hrdinou. Tak začíná příběh Yushi a jejich přátel, kteří se snaží porazit Pána démonů, aniž by věděli, že ten, koho hledají, je přímo po jejich boku. (Zdroj - MAL)

Document
č. Název epizody Link Staženo
0. Endro~! FONTS x
1. Na konec je ještě příliš brzy! x
2. Páne démonů, zmizte v západu slunce! x
3. Praktický quest! x
4. Oceán, plavky a zabíjení zlých bohů! x
5. Můj hrdina! x
6. Jeden pokoj, sto čtverečních stop, Pán démonů v ceně! x
7. Princezno Rono, bojujte! x
8. Moje Yusha-sama! x
9. Tajný festival Cartado! x
10. Sen o zasněžených horách! x
11. Konečná slepá ulička! x
12. Po skončení svitku... x
XxX ("*-*) (*-*) (*-*")
KPL Komplet x

Komentáře